Kérdésekkel, egyedi árajánlatkéréssel forduljon értékesítési csapatunkhoz: foglalas@villapark.hu

Előfoglalási -és előrefizetési kedvezmény

A 2018. július 21 és augusztus 19. közötti időszakra vonatkozó minimum 7 éjszakás foglalásokra előrefizetési kedvezményt biztosítunk az  február 28-ig  beérkező foglalásokra.

A kedvezmény mértéke a szállás és ellátás díjának 10%-a, ha a teljes árat a foglalására érkező visszaigazolástól számított 6 naptári napon belül kiegyenlíti. Foglalás, ajánlatkérés info@villapark.hu címen tehető meg (január 3-tól a szokott online foglalási felületen): 2018. évi árainkról recepciósaink készséggel tájékoztatják Önt. Várjuk levelét, amelyben kérjük küldje el nekünk kívánságait (dátumok, személyek száma, gyermekek életkora, kívánt étkezési szolgáltatás (félpanzió, önellátás), hogy elkészíthessük ajánlatunkat.

Bővebben...

Ajándékozzon kikapcsolódást szeretteinek Karácsonyra!

Van szebb ajándék annál, mint amikor együtt a család?

Ebben a mai pörgős, kapkodó világban mi lehetne nagyobb ajándék, mint a közös kikapcsolódás, pihenés és feltöltődés távol a város zajától?

Bővebben...

Tartózkodási kedvezmények

Ha már lúd, legyen kövér - h o s s z a b b í t s á k meg pihenésüket kedvezményes áron

Szezononként más és más kedvezményt kínálunk annak érdekében, hogy hosszabb pihenéseket tudjanak tenni a Villaparkban, jobban ki tudják használni programjainkat, szolgáltatásainkat és a környezet adta lehetőségeket.

 

 

Bővebben...

Baba-Expo kedvezmény

A Villapark igazán bababarát és gyermekbarát!

A Baba-Expo jegy hátulján lévó kupont érdemes használni, mert az a Villaparkban 10.000 Ft-ot ér. Próbálja ki a Villapark szolgáltatásait, kóstoljon bele finomságainkba (sokféle étel-ital várja), próbálja ki szolgáltatásainkat (masszázs, bowling, biciklibérlés…) és terheltesse azt házszámlájára és mi kiutazáskor a 10.000 Ft-os összeget jóváírjuk Önnek. Próbálja ki!

A Villapark ideális hely a kikapcsolódáskisbabával, kisebb és nagyobb gyermekekkel együtt, mert

Bővebben...


Ajánlatkérés vagy Foglalás

Árajánlatért és kalkulációért kérjük kattintson a gombra.

 

HÍRLEVÉL

close


A weboldal Cookie-kat használ annak érdekében, hogy használata felhasználóbarát legyen.