Kérdésekkel, egyedi árajánlatkéréssel forduljon értékesítési csapatunkhoz: foglalas@villapark.hu

Szilveszteri mulatság 2017

Ajánlat érvényessége: 2017.12.29 - 2018.01.01.

Gönczi Gáborral és a SMILE Rock Circus-szal 

A már évek óta nagysikerű szilveszteri partit adó Gönczi Gábor és a Smile Rock Circus csap a húrokba az idei esztendő búcsúnapján és teremti meg a jó hangulatot a következő évbe való átlépéshez. Szilveszterkor ötvöződni fog a kellemesen pihentető nyugodt környezet és a feledhetetlen szilveszteréji szórakozás. Köszöntse szerettei, barátai és a Villapark vendégei körében a 2018-as évet!

Szilveszteri programunkból: Elegáns gálavacsora az UNIO teremben, majd szilveszteri buli éjféli menüvel, korlátlan italfogyasztással!

A gálavacsora csupa ízletes ételből kerül összeállításra, Schlapak Renátó étteremvezető chef személye garancia a finom étkekre és a színvonalas felszolgálásra.

 

Bővebben...

Nagy karácsonyozás

Karácsonyozás a Villaparkban félpanzióval, szentestei vacsorával

Ajánlat érvényessége: 2017.12.22 - 12.27.

107.600 Ft / család* / 3 nap/2 éj bővített félpanzióval **

Jöjjön el a Villaparkba a december 22 - 27. közötti időszakban is

Ajándékozzák meg egymást most máshol! Egy külön házban a Vértes szívében, ahol épp úgy karácsonyi finomságok, díszítésre váró karácsonyfa és bekészített bejgli várja (félpanziós és teljes ellátást foglaló vendégeink részére), mintha otthon lennének. A különbség, hogy ez alkalommal a helyszín és a közösen eltöltött idő is maga ajándék.


 

 

 

Bővebben...


Ajánlatkérés vagy Foglalás

Árajánlatért és kalkulációért kérjük kattintson a gombra.

 

HÍRLEVÉL

Ajánlatkérés

Ajánlatot könnyen készíthet „Ajánlatkérés vagy foglalás” online alkalmazásunkkal (fent), mely email-ben érkezik meg Önhöz, amit később foglalásához is használhat.

Ajánlatkérés

close


A weboldal Cookie-kat használ annak érdekében, hogy használata felhasználóbarát legyen.