Kérdésekkel, egyedi árajánlatkéréssel forduljon értékesítési csapatunkhoz: foglalas@villapark.hu

Pihentető hétköznapok és hétvégék

Ajánlat érvényessége: 2018.01.12-06.14. és 09.01-12.21.

Pihentető hétköznapok és hétvégék

97.600 Ft/család*/ 3 nap/2 éj bővített félpanzióval** ártól

Érkezzenek az ünnepi/kiemelt időszakokon kívül, amikor igazán nyugodt és pihentető a Villapark

A Vértes szívében, gyönyörű erdőkkel szegélyezve csend és nyugalom, a Villaparkon belül pedig játék és vidám szórakozás.

HÉTKÖZNAP 3. éjtől kedvezményes áron! Kapcsolódjanak ki, hisz a Villaparkban igazán szép a környezet egy erdei kiránduláshoz a szomszédos Zsigmond-kő kilátóhoz vagy meredek sziklamászófalhoz, de pihentetőbb sétára is van lehetőség a halas tó körül vagy a közeli középkori Gesztesi várhoz. Lazítson! Az örökmozgó gyerekek pedig jól lefoglalják magukat a játszóházban a hatalmas játszólabirintusban, ahol 100 m2-en szaladgálhatnak a fürgelábúak. A kreatívműhelyben kézműveskedhetnek az ügyeskezűek és pancsolhatnak nagyokat az élményfürdő medencéiben.

HÉTVÉGEKEN pedig ajándék is: 0 Ft-os díjjal vehetik igénybe foglalásonként

1 alkalommal 1 óra időtartamra biciklieinket vagy túrabotjainkat vagy rollereinket az egész család részére a kapacitás erejéig és masszázskínálatunk bármely elemét 1 főre 1 alkalommal, hogy a gyerekek a Villaparkban töltött idő minden percét élvezzék, a szülők pedig ez idő alatt a kikapcsolódás pillanatait. Hétvégeken csütörtök vagy vasárnap éjszaka 30% kedvezménnyel foglalható!

  • Az AQUA Plus villákban a pancsolás privát medencében, akár éjjel-nappal történhet!

 

Bővebben...


Ajánlatkérés vagy Foglalás

Árajánlatért és kalkulációért kérjük kattintson a gombra.

 

HÍRLEVÉL

Ajánlatkérés

Ajánlatot könnyen készíthet „Ajánlatkérés vagy foglalás” online alkalmazásunkkal (fent), mely email-ben érkezik meg Önhöz, amit később foglalásához is használhat.

Ajánlatkérés

close


A weboldal Cookie-kat használ annak érdekében, hogy használata felhasználóbarát legyen.