Kérdésekkel, egyedi árajánlatkéréssel forduljon értékesítési csapatunkhoz: foglalas@villapark.hu

Csapatépítés a Villaparkban

A Villapark 25 hektár szabadtér a Vértes Tájvédelmi Körzetben, ahol ideális feltételeket talál, aki kimozdítaná a vállalati kollektívát egy kétnapos csapatépítésre. A város zajától eltávolodva, szép, hangulatos erdei környezetben 125 db. 8 fős házban összesen közel 1.000 fő számára áll rendelkezésre szálláslehetőség, melyhez 4 stratégiai partnerünk kínál programokat széles választékban és  kedvező ár/érték aránnyal.

Tekintse meg rövid bemutatkozó filmünket!

 

Ideális helyszín , mert

 • konferenciatermeink, éttermünk és fedett élményfürdônk közös épületben találhatóak, valamint a park területén sportpályák, medence és csúszdák sok mozgási lehetőséget kínálnak
 • a csapatépítő programokhoz nem kell a parkból elutazni, mert területe kiválóan alkalmas a programok megrendezésére
 • a Vértes közvetlenül a park mellett van, így annak adottságai is bevonhatóak a programokba (erdők, sziklák).
 • összeszokott párost alkotunk a csapatépítő szakmai partnereinkkel (Pro Outdoor, QuadTours, Arde Hungary, Outdoor Mission): a gyönyörű helyszín és a remek program. Az együttműködés sikerességét az új vállalati ügyfelek/csapatok érdeklődése jelzi, de a vissza-visszatérő csapatok nagy száma bizonyítja leginkább. Ez az összeszokottság a szervezés megkönnyítését eredményezi mind a szervezőknek, mind pedig a megbízónak/ügyfélnek, mely utóbbi a legfontosabb számunkra!
 • Várgesztes nincs messze, az autópályától mindössze 15 perc és már az odavezető út is szép. Érdemes ellátogatni hozzánk, hogy mindezt megtapasztalják!

  Aktuális kedvezményes ajánlatunk:

    TÉLI CSALOGATÓ  

  DECEMBERI, JANUÁRI és FEBRUÁRI HÉTKÖZNAPOKRA (hétfő-csütörtök éj) kedvezményes ajánlattal rukkoltunk elő, hogy évzáró vagy évindító partijukat/csapatépítésüket a Villaparkban töltsék:

 • remek DJ, aki Önöknek most ingyen játszik
 • a buli időtartamára választott korlátlan fogyasztást biztosító italcsomaggal pedig a teremdíj is térítésmentes

Bővebben...

Céges rendezvények

Konferencia- és rendezvényhelyszín a Vértesben

Villapark Várgesztes

Segítségére vagyunk rendezvénycéljai maradéktalan elérésében e gyüttgondolkodással, folyamatos konzultációval, ötletadással, programjavaslatokkal. Ehhez kiindulópontként ezen az oldalon

 • összefoglaló információkat talál a helyszínről, infrastruktúránkról,
 • program- és kikapcsolódási lehetőségekről és
 • céges csomagajánlatainkról továbbá
 • külön " Csapatépítés" oldalunkon partnercégeinkkel közös programcsomagjainkat találja

A Villapark Várgesztes Magyarország közepén, Budapesttôl és Gyôrtôl mindössze 70 km-re található, 15 km-re az M1-es autópályától. A 25 hektáros parkban 125 db különálló, 8 férôhelyes villáink közel ezer fô számára biztosítanak szálláslehetôséget igazán kedvezô ár/érték arányban.

Park Centrum épületünkben található konferenciatermeink, éttermünk és fedett élményfürdônk, valamint a park területén található sportpályák, medencék és csúszdák teszik ideális rendezvényhelyszínné a Villaparkot akár egynapos tréningről, akár kétnapos konferenciáról vagy csapatépítésről van szó.

Tekintse meg rövid bemutatkozó filmünket!

Bővebben...

Képek a Villaparkból

Rendezvények galéria

Kérje ajánlatunkat vállalati rendezvényre!

...

close


A weboldal Cookie-kat használ annak érdekében, hogy használata felhasználóbarát legyen.