Kérdésekkel, egyedi árajánlatkéréssel forduljon értékesítési csapatunkhoz: foglalas@villapark.hu

Komfort apartmanház

Pihenjenek és üdítsék fel magukat a Komfort apartmanházainkban!

komfort-terasz

A házak kialakításánál figyelembe vettük, hogy mindenkinek legyen meg a személyes tere; a közösségi élet színtere, a nyitott konyhás nappali meg legyen elég tágas, ahol nagyokat lehet együtt főzni, étkezni, beszélgetni vagy akár egy jó filmet nézni.

Minden villához tartozik saját kertrész és terasz, így a közös tevékenységeket is más családoktól, baráti társaságoktól elkülönülve végezhetik.

Otthon fogja magát érezni a 122 négyzetméter összterületű Komfort apartmanházak tágas nappalijában, ahol televízió, a felszerelt amerikai stílusú konyhában mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, tűzhely, kávéfőző és étkészlet szolgálja az Ön teljes kényelmét.

Az apartmanházak 2 fürdőszobája, segít elkerülni a reggeli sorban állást, a 4 külön szoba mindenkinek lehetőséget ad a csendes pihenésre.

Kerti bútorokkal hangulatosan berendezett teraszon fogyaszthatja el a reggeli kávéját a nap felkelő sugaraiban fürdőzve.

Az autót biztonságban tudhatják házhoz tartozó garázsban, és a ház melletti parkolóhelyeken.

komfort alaprajz1 komfort alaprajz2


Ajánlatkérés vagy Foglalás

Árajánlatért és kalkulációért kérjük kattintson a gombra.

 

HÍRLEVÉL

Ajánlatkérés

Ajánlatot könnyen készíthet „Ajánlatkérés vagy foglalás” online alkalmazásunkkal (fent), mely email-ben érkezik meg Önhöz, amit később foglalásához is használhat.

Ajánlatkérés

Komfort apartmanház galéria

close


A weboldal Cookie-kat használ annak érdekében, hogy használata felhasználóbarát legyen.