Kérdésekkel, egyedi árajánlatkéréssel forduljon értékesítési csapatunkhoz: foglalas@villapark.hu

Játszóház

jatszohaz

Beltéri játszóházunk a gyerekek egyik nagy kedvence. Az előtér a kreatív foglalkozások színtere és a polcok tele vannak társasjátékokkal és mindenféle más játékkal.

A labirintusban pedig sokféle meglepetések várják a gyerekeket 10 éves korig. Minden zegzugot érdemes felfedezni, mert itt kapott helyet a trambulin, csúszda és az alagút is.

A gyerekekre képzett szakemberek felügyelnek és 3 éves kortól a szobatiszta gyerekek a szülők nélkül is élvezhetik ezt az igazi gyerekparadicsomot.

A gyereklabirintus kizárólagos használata: 20.000 Ft/1.5 óra, ami kizárólag előzetes egyeztetéssel, foglaltság függvényében lehetséges! A gyereklabirintus bérlésének lehetőségéről kérjük, érdeklődjön a recepción vagy a sales@villapark.hu e-mail címen! Gyermekzsúrokhoz a játszóház használata a szülinapi csomagajánlataink része. Tekintse meg: Szülinapi csomagajánlataink

Játszóházi nyitvatartásunk:

A játszóházat minden kedves Kisvendégünk szülői felügyelettel, a recepció nyitvatartási idejében szabadon használhatja! A kulcs az éttermi felszolgálóktól átvehető!


 
Hétköznapok:
(hétfő-csütörtök)
 

A játszóházat minden kedves Vendégünk felügyelet nélkül a recepció nyitvatartási idejében szabadon használhatja

Hétvégék:
(szombat)

 09.00-12.00 és 13.00-19.00

Kiemelt időszakok:
(nyári időszak, ünnepek, iskolai szünetek)

Minden nap: 
09.00-12.00 és 13.00-19.00
Babaórák a játszólabirintusban:
11.00-12.00 és 15.00-16.00 
 
Nem szállóvendégek részére a Villapark látogatása ünnepi időszakok, hosszú hétvégék és a nyári főszezon időszaka (júl.01-aug.31.) kivételével lehetséges
(a megnövekedett vendéglétszám miatt)

Játszóházi babaórák
A játszóház játszólabirintus részében a 3 éves kor alatti gyerekek számára (szülői felügyelet mellett) 11:00 - 12:00 óra és 15:00 - 16:00 óra között babaórák keretében kizárólag ez a korosztály játszhat a kisgyermekek védelme érdekében.

 

 

 

 

gyermekfelügyelettel

Ajánlatkérés vagy Foglalás

Árajánlatért és kalkulációért kérjük kattintson a gombra.

 

HÍRLEVÉL

Ajánlatkérés

Ajánlatot könnyen készíthet „Ajánlatkérés vagy foglalás” online alkalmazásunkkal (fent), mely email-ben érkezik meg Önhöz, amit később foglalásához is használhat.

Ajánlatkérés

Játszóház

Animáció galéria

close


A weboldal Cookie-kat használ annak érdekében, hogy használata felhasználóbarát legyen.