Kérdésekkel, egyedi árajánlatkéréssel forduljon értékesítési csapatunkhoz: foglalas@villapark.hu

Kerékpárbérlés

kerekpar kolcsonzes

A Várgesztesi Villapark saját kerékpár kölcsönzővel rendelkezik, ahol mindenki megtalálhatja a számára megfelelő méretű kerékpárt. Vannak gyereküléssel rendelkező kérékpárjaink is, így a legkisebbek is részt vehetnek a kétkerekű kiruccánosokon. Láthatósági mellény, gyermeksisak, pumpa, zár, lámpa a recepción kérhető! Rollerek is bérelhetőek, max. teherbírásuk 80 kg.

kerekpar kolcsonzes

 

Egységes biciklipark!


Biciklijeink jó állapotúak, alkalmasak országúti kerékpározásra (Várgesztesi vár...) és könnyebb erdei útvonalak (Majk, Vérteskozma) meghódítására. Próbálja ki őket és megy még egy kört!

 

Külön bejárat az erdőbe!kerekpar kolcsonzes

A portaépület mellett található túrakapunk, melyen át közvetlenül elérhetőek a Vértes gyönyörű erdei, melyekben számtalan túraútvonal és érdekes helyszín, látnivaló érhető el rövidebb, hosszabb biciklizéssel. Térképes túrajavaslatainkat és túratérképünket a recepción veheti át!Fedezzék fel közösen a környéket két keréken és kérjék ingyenes túraútvonalainkat térképmelléklettel a recepción!

Kerékpárbérlés / fő HUF
Felnőtt / óra 500
Felnőtt / nap 3 000
Gyermek / óra 250
Gyermek / nap 1 500
Rollerbérlés / fő HUF
/ óra 400
/ nap 2 500

Ajánlatkérés vagy Foglalás

Árajánlatért és kalkulációért kérjük kattintson a gombra.

 

HÍRLEVÉL

Szolgáltatásaink galéria

Ajánlatkérés

Ajánlatot könnyen készíthet „Ajánlatkérés vagy foglalás” online alkalmazásunkkal (fent), mely email-ben érkezik meg Önhöz, amit később foglalásához is használhat.

Ajánlatkérés

close


A weboldal Cookie-kat használ annak érdekében, hogy használata felhasználóbarát legyen.