Kérdésekkel, egyedi árajánlatkéréssel forduljon értékesítési csapatunkhoz: foglalas@villapark.hu

MTB biciklis csomag Várgesztesen

 

A Villapark a Vértes lábánál fekszik, közvetlen kijárással az erdei túrautakra, melyeken engedélyezett a hegyi biciklizés. Remek adottság ez egy párnapos családi bicós kiránduláshoz, mini vakációzáshoz!

Mert

 • együtt tekerhet a család, de ha csak Ön hegyi biciklizik, akkor addig családja is jól érzi magát az élményfürdőben, az étteremben vagy a játszóház labirintusában
 • házaink egy teljes biciklis csapatnak elegendő férőhelyet nyújtanak (max. 10 fő/ház), így együtt lehet a team
 • érdekes és változatos tájakon élvezhető a biciklizés a Vértesi Naturparkban, hosszabb és rövidebb távokon, jól karbantartott erdei túraútvonalakon, melyhez
  • útvonalleírásokat, térképet,
  • kérésre túravezetőt (előzetes időpont egyeztetés szükséges),
  • biciklikarbantartáshoz szükséges eszközöket (belső, kenőanyag, mosó) biztosítunk és
  • biciklijét pedig a házakhoz tartozó garázsban mindvégig biztonságban tárolhatja.

A Vértesi Naturpark térképe megtekinthető, letölthető. A Villaparkból erdei kapu vezet ki az erdei túrautak felé, ahonnan kiindulva a Vértes környékbeli túraútvonalai hozzávetőleg 3 nap alatt teljességében betekerhetőek. 3 napnyi változatos tekerés, szép környezetben. Ha az Endura Villapark Vértes XCO és Maraton pályáihoz alkalmas terep ez, akkor egy-egy túrához is remek. Nyeregbe hát!A túrakapu! Külön bejárat az erdőbe! Már csak az utolsó simítások vannak hátra, de már használható a kapu! A portaépület mellett található túrakapu közvetlen összeköttetést biztosít az erdei útvonalakkal, ahonnan aztán irány a Várgesztesi vár, Vérteskozma, Majk, Gánt, Csákvár, Vitány vár és még sorolhatnánk, de mindről információt talál útvonaljavaslatainkban és a térképen. Tekerés!„Összességében a Villapark Várgesztes egy ideális helyszín lehet montis csapatoknak, hiszen nagyon jó adottságokkal rendelkezik: a kiszolgáló egységek (szállás, fürdés, bringamosó és -tároló, étterem, stb) mind rendelkezésre állnak, ráadásul a környéken rengeteg jól tekerhető út van. Ezek kijelölése még folyamatban van, de a szándék megvan bennük: hegyibringás csapatokat fogadni.
Egyet már biztos találtak maguknak. Mi, szívesen jövünk ide vissza.” /Danó Péter, HegyiBringa SE, 2014. szeptember/

Foglaláskor kérjük jelezze, hogy az MTB csomagot választotta!

 

 

 


Ajánlatkérés vagy Foglalás

Árajánlatért és kalkulációért kérjük kattintson a gombra.

 

HÍRLEVÉL

Ajánlatkérés

Ajánlatot könnyen készíthet „Ajánlatkérés vagy foglalás” online alkalmazásunkkal (fent), mely email-ben érkezik meg Önhöz, amit később foglalásához is használhat.

AjánlatkérésA weboldal Cookie-kat használ annak érdekében, hogy használata felhasználóbarát legyen.