Kérdésekkel, egyedi árajánlatkéréssel forduljon értékesítési csapatunkhoz: foglalas@villapark.hu

Animáció

 

A Várgesztesi Villaparkban animátoraink mindent megtesznek azért a kiemelt hosszú hétvégeken és a teljes főszezonban, hogy mindenki megtalálja a neki való tevékenységet. 

Vizigömbőc

Nyaranta, önállóan és programba építve

Ezzel a fura szerkezettel, a felnőttek is és a gyermekek is megismerkedhetnek a medence egy új dimenziójával. Attól függetlenül, hogy éppen benne vannak, vagy kívülről szemlélnek. Ha egyszer kipróbáltják, többször is ki fogják!  Waterwalkingball
Aquafitness 
Nyaranta

A nyári hónapokban naponta tartunk Aquafitnesst, hogy kondiban maradjanak. Az animátorok mutatják és mondják a feladatokat, önöknek nincs más dolga, csak követni az instrukciókat! 1-2-3-4!
aqua fitness 06
Vízicsúszdás játékok

Nyaranta, felügyelettel

A csúszdák a bátrabbak kedvencei. A kalandvágyóknak ezen felül is kínálunk lehetőséget, hogy a többiekkel összemérjék tudásukat, ügyességüket – mindezt animátoraink gondos felügyelete mellett.

Frizbi

alkalmanként vagy önállóan

Lehet, hogy a frízbi a homokos tengerpartok sportja, de aki nálunk próbálja ki, nem fog csalódni. Az ügyesség, a gyorsaság, a csapatmunka és a különleges trükkök itt elismerésre találnak.
Villapark frizbi szállás
Kreatív műhely

Évente többször (nyáron, hosszú hétvégéken)

Amikor kicsit borúsabb az idő, vagy éppen az aktív pihenés után jól esik a szusszanás, a kreatív műhely a jó választás: az itt készített alkotásokat mindenki akár haza is viheti.
Éjszakai túra

Nyaranta, felügyelettel

Az éjszaka sötétjében pásztázó zseblámpák fénysugarai, az erdő állatainak furcsa hangjai kísérik az animátorok által vezetett éjszakai kirándulást. Kalandra vágyóknak ajánljuk. éjszakai túra3
Vízilabda bajnokság

Nyaranta, felügyelettel

Vízilabdában mi vagyunk a császárok! Be akarod bizonyítani? Csak két kapu kell a kültéri medencébe és máris összemérhetik erejüket a helyszínen verbuválódott csapatok. swimming pool, waterpolo, accomodation
Ügyességi váltóverseny

Nyaranta, felügyelettel

Aki úgy érzi, hogy több sportágban is szívesen megméretteti magát, ezt a programot válassza! A verseny elején még ismeretlen bajtársak a vetélkedő végére igazi barátokká válnak.
Floorball

Évente többször (nyáron, hosszú hétvégéken)

A tornateremben is megmutathatod mire vagy képes! A nagy összecsapásoknak nálunk csak nyertesei vannak.
Foci bajnokság

Évente többször (nyáron, hosszú hétvégéken felügyelettel), vagy önállóan

De hol lehet itt focizni? A legnépszerűbb sportágat sem felejtettük el. Hozzáértő bírók felügyelete mellett körmérkőzések, életre-halálra menő viadalok helyszíne a homokos vagy éppen a füves focipálya. 0 32
Tollaslabda / Röplabda

Évente többször (nyáron, hosszú hétvégéken felügyelettel), vagy önállóan)

A homokos röplabdapálya a tengerparti strandok hangulatát idézi. Nem is hiszed, milyen nehéz helyt állni a versengésben. A fáradtságot persze utána a medencékben pihenheted ki.
Ping-pong

Önállóan, télen-nyáron használható a tornateremben

A négy fal között vagy akár szabad téren is ütögethetsz. A kültéri medencénél felállított pingpongasztal mellett megmutathatod mit tudsz.

Streetball
Jelenleg nem áll rendelkezésre.

Önállóan, 
felügyelet nélkül, tavasztól őszig

Ha már eleget áztattad magad a medencében, csak néhány lépés a kosárpalánk, ahol egy kemény csata után dönthetsz úgy újra: zuhanyozás és csobbanás.

kosaras 
Íjászat

Évente többször (nyáron, hosszú hétvégéken) felügyelettel

Robin Hood követői csak a szórakozás kedvéért vagy erejüket versenyben összemérve feszíthetik meg íjaikat. A profi felszerelés és a színes céltáblák a kicsiket és nagyokat egyaránt várják.

animacio 02
Medencés kalandok

Nyaranta, felügyelettel

Az időjárástól függően a kültéri medencében, vagy a fedett élményfürdőben játékos vetélkedőben vehetnek részt, akik a vízben legalább olyan ügyesek, mint a szárazföldön.
Bambino disco

Évente többször (nyáron, hosszú hétvégéken) felügyelettel

Az esti kikapcsolódás nemcsak a felnőttek előjoga. Aki szeretné DJ vezényletével, egy kis tánccal lezárni a napot, keresse meg a Bambino Disco-t, ahol a jó hangulathoz animátoraink is hozzájárulnak.
Lovaglás, fogatozás

Önállóan, előre jelentkezéssel

A Síkvölgyi Lovarda a Villapark partnere a lovas programok tekintetében, hogy vendégeink lovaglástudásuk szintjétôl függôen kipróbálhassák a lovaglást vagy a már gyakorlott lovasok a villaparki üdülés során is ûzhessék a lósportot. A Lovarda csupán 12 percnyi autóútra található a Villaparktól és szolgáltatásait előre megrendelheti a recepción, mint futószáras lovaglás, osztálylovaglás, túralovaglás, fogatozás.
Lovaskocsikázás

Önállóan, előre jelentkezéssel

Felejthetetlen élményt nyújt a lovaskocsikázás Miska bácsival, amely programra a Recepción lehet jelentkezni. Télen lovasszán és gyerekszánkó bérlésre is van lehetőség!
Egyes szabadidős programhoz sporteszközök a Recepción kölcsönözhetők!

 


Ajánlatkérés vagy Foglalás

Árajánlatért és kalkulációért kérjük kattintson a gombra.

 

HÍRLEVÉL

Ajánlatkérés

Ajánlatot könnyen készíthet „Ajánlatkérés vagy foglalás” online alkalmazásunkkal (fent), mely email-ben érkezik meg Önhöz, amit később foglalásához is használhat.

Ajánlatkérés

Animáció galéria

close


A weboldal Cookie-kat használ annak érdekében, hogy használata felhasználóbarát legyen.